Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/universa/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 464
lääketieteelliset tutkimukset - Finnish - Universal

Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/universa/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_sidebar.php on line 8

Notice: Only variables should be assigned by reference in /home/universa/public_html/templates/shape5_vertex/vertex/responsive/responsive_mobile_menu.php on line 137

Home

Specialisations

Countries

Studies in EU

Medicine

About us

Contact us

lääketieteelliset tutkimukset - Finnish
Please choose a different language         
Safarik University Košice - Slovakia

UNIVERSAL EDUCATIONAL INSTITUTE on slovakialaisen Košicen lääketieteellisen yliopiston virallinen edustaja englanninkielisiä lääketieteen ja hammaslääketieteen ohjelmia varten.
Yliopiston nettisivut osoitteessa: www.lf.upjs.sk

Free participation in the entrance exams for Safarik University in Slovakia

21 June 2017  or  18 August 2017 

Please inform us and  we  will send you the documents that you should prepare in order to be accepted for the exams and we will provide the data base of the exam questions You will be charged only the application fee which you will pay directly to the University 


Seuraava tarjous on ILMAINEN  

Hae tästä 

Me tarjoamme : 

1.      Lähetämme sinulle antamaasi osoitteeseen täyden listan testikysymyksiä.

2.      Ohjaamme sinua verkossa pääsykokeita varten.

3
.     Järjestämme intensiiviopetusta Košicessa 2-3 päivää ennen pääsykokeita kesäkuussa (tai elokuussa). Opettajina toimivat yliopiston kemian ja biologian opettajat ja opetuspaikka on lähellä yliopistoa. 

Valmennamme sinua ILMAISEKSI pääsykokeita varten

4.      Ilmoitamme sinulle pääkokeiden tulokset.

5.      Autamme sinua kirjautumaan yliopistoon vaivattomasti.


Tässä ohjelmassa on vain 20 paikkaa vapaana.  

Jos haluat varata paikan valmennusohjelmaan, täytä hakemus tästä.

Joka vuosi yli 800 opiskelijaa hakevat noin 100 lääketieteellisen paikkaa.


Valmennusohjelmamme takaa sinulle paikan ENSIMMÄISEN vuoden yleislääketieteen tai hammaslääketieteen opintoihin.

Tietoa yliopistosta ja kaupungista.

Safarik University Košice

Košice on Slovakian toiseksi suurin kaupunki ja siellä sijaitsee maan tärkein lentokenttä, josta on monia kansainvälisiä lentoja päivittäin.  Košice on yliopistokaupunki, jossa on monia akateemisia oppilaitoksia. Jesuiittamunkit perustivat Pavol Josef Šafárik –yliopiston  vuonna 1657 ja Rooman keisari Leopold I:n toimesta vuonna 1660 siitä tuli alueensa tärkeimpiä yliopistoja. 1600- ja 1700-luvuilla yliopistolla oli huomattava vaikutus tieteen kehityksessä Euroopassa ja Euroopan tieteelliseen ilmapiiriin.

Šafárik-yliopistossa on useita tiedekuntia, joista suurin on lääketieteellinen tiedekunta, johon kuuluu myös hammaslääketieteen laitos. Lääketieteellinen tiedekunta sijaitsee 15 minuutin päässä kaupungin maalauksellisesta keskustasta, jossa voi nähdä kuuluisan laulavan suihkulähteen.
Kaupungin suurin sairaala on yliopistollinen sairaala, jonka tutkimustoiminta ja lääkärit ovat saaneet kansainvälistä tunnustusta. Yliopisto on useiden kansainvälisten järjestöjen, kuten esim. Euroopan yliopistoliiton (European University Association, EUA) jäsen.

Lääketieteellinen tiedekunta

Hammaslääketieteellinen tiedekunta  

Lääketieteellinen tiedekunta tarjoaa lääkäreille ja kirurgeille laajempaa yleislääketieteen koulutusta, joka tarjoaa ennaltaehkäisevään hoitoon suuntautuvaa lääketieteellistä apua ja hoitoa. Ammatillinen koulutus perustuu viimeisimpään lääketieteelliseen tietoon ja opiskelijat saavat mahdollisuuden luoda pohjaa myös tieteelliselle työskentelylle.

Moraaliset eettiset näkökohdat esitetään Hippokrateen valan hengessä ja kuuluvat opintoihin, kuten myös vieraan kielen opetus.

Opiskelijat saavuttavat teoreettisia, esikliinisiä ja kliinisiä tietoja ja taitoja luentojen, harjoittelun ja neuvonpitojen kautta.

Lääketieteellisellä tiedekunnalla on monia kumppaneita – tiedekunnan sairaala L. Pasteur Košicessa ja kuusi muuta laitosta, jossa opiskelijat voivat suorittaa harjoitteluja.

Mitä tulee organisaatioon, tiedekunta on jaettu 57 instituuttiin ja klinikkaan, joissa tiedekunnan toiminta tapahtuu.

Lääketieteen opiskelijoiden ei tarvitse turvautua liikennevälineisiin seuratakseen kliinistä opetusta, koska sairaala on ihan yliopistorakennuksen vieressä. Yliopisto tarjoaa opiskelijoille myös majoitusta noin 190 euron hintaan kuussa. On myös mahdollista vuokrata asunto hyvin edulliseen hintaan.

Vuosittaiset opintomaksut:

Yleislääketiede              10 500  EUR
Hammaslääketiede         11 000  EUR

Kirjaston vakuusmaksu: 500 EUR

Hakuprosessi
Hakijan täytyy läpäistä tyydyttävästi kemian ja biologian kirjalliset pääsykokeet (monivalintatehtävät).

Pääsykokeiden päivämäärät kuluvalle akateemiselle vuodelle:
- kesäkuussa
- elokuussa 

Paikka: Pääsykokeet pidetään joko yliopiston tai edustajan tiloissa.
Pääsykokeet
Pääsykokeissa on 100 biologian kysymystä ja 100 kemian kysymystä. Hakijalla on 2 tuntia ja 30 minuuttia aikaa tehdä testi.

Pääsykokeiden päivämäärä: 
21  kesäkuuta 2017
18 elokuu 2017


Tämä sivu sisältää tietoja:
lääketieteelliset yliopistot, lääketiede yliopisto, lääketiede, tutkimus lääketiede, lääketieteelliset tutkimukset, tutkimus lääketieteen Euroopassa, tutkimuksessa lääketieteen englanti, tutkimus Euroopassa lääketiedettä, lääketieteellisiä tutkimuksia Euroopassa,
lääketieteellinen koulutus, yliopiston lääketieteellisessä, lääketieteellisen koulun, lääketieteellisen koulun eurooppa, lääketieteen koulutusta, lääketieteen kurssit, lääketiede aste, lääketieteen laitokset, tutkimus hammaslääketieteen, lääketieteen yliopistokursseja, ylhäältä lääketieteen yliopisto, tutkimus lääketieteen, yliopistojen lääketieteen, lääketieteen luokat, lääketiede kurssien , university college of Medicine, lääketieteen tutkinto, instituutti lääketieteellisen koulutuksen, hyvän lääketieteellisen koulut, lääketieteen yliopistossa, tutkimus lääketieteen, top lääketieteen ohjelmia, instituutti lääketieteellisiin tutkimuksiin, lääketieteellisen koulutuksen sivustoja, koulut lääketieteelliseen, lääketieteen koulu, instituutissa lääketieteellisen koulutuksen, lääketieteellinen koulu, lääketieteelliset tutkimukset Englanti, opiskelemaan lääketiedettä, tutkimus lääketiede eurooppa